6 November 2011

Cinta kiteww :O

AKU SAYANGGGGGGGGG KAWWWWWWWWWW BIEEEEEE !
Cinta indah yea kawan , bila2 masa boleh datang then pergi jejaohh :( sekarang aku dah punye cintaa , INSYALLAH kekal sampai bila2 :) Dulu aku sedih2 sebab seorang lelaki neh , hishh kesian akuu ! tapi ape boleh buat dah takde JODOH , dy pon dah ade gerlprenn baru tuh , time tuh pulak aku tengah single , perghh SYAHDU jee rase , bodoh punye jantan ! aku paling benci orang tak geti nak HARGAI orang lain , memang aku rase nak terajang jee orang tuhh ,lepas tuh single lah aku sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 5.8.2011 :) yeahhh . 5.8 baru lah aku jupe cinta tuh balikk , dy datang dengan bunge2 tuhh , Hahahak , nevermine , dy budak baik lah jugak ,aku suke dy , first date , terjumpe kaw dekat pasar malam ken biee , hahak kaw tak pandang aku pon ,hmm sodih jee den :( lepas tuh tiap2 hari kaw nak pandang aku kennn 6__9  , second date kaw jumpe aku depan2 ken bie dekat SUNGAI UDANG , haha malu2 kiteww mase tuh ken , kaw balik jee strait melamar aku , yeahh majuu lee :) , kiteww pon Couple tepat pukol 11 , tapi satu jee aku tak suke perangai kaw , kaw kuat BARAN taww , MERAJOK lebihh dah , sabau jee aku , ade satu hari tuh kaw mintak CLASH dengan aku , then aku try pujok kaw lagi ,tapi kaw kerasssss jee , melalak aku dahh :) gilee kaww , kesian lee sikitt ! pastuh aku berhasil pujok kaww , Hahahar , yeahh kiteww Couple balikk ........ pastuh putus balikkkkkkkk , erkkkkkk -'- sakit jee hati aku , lepas tuh aku malas dah nak pujok kaw , sebab tuh SALAH KAWWWW ! aku saje layan laki bebanyak sume sebab nak sakitken hati kaw jee :) padan mukeee ! Baru kaw nak pujok aku balik ken , sebulan kitew break sebulan jugak aku tapat tengok muke kaw , rinduuu gileeeee taww <3 taktau lee kaw rindu aku kee tak *tapi rase rindu kot sebab ayat kaw macam ******** Hikhiii , then COUPLE balik , lepas neh kalau break lagi sekali , aku pon tatau nak cakap ape dah , tapi INSYAALAH TAK ! DOa2 ken kamii yea guyss , TAPI kaw selalu cakap aku tak sayang kaw , kenape eakk ?? aku sayang kaw Ok , UNDERSTAND ? macam kaw cakap jugak , KAW TOK AKU N AKU TOK KAW , betol betol betol , sayang kaww , jangan sesekali kaw curang ea , JAGE BAIK JELAAA ! Byeeee belovedd :) ponat dahh !

Bosan nyeee :(

Huh , Bosan laa wehhh :( mane nak pegi neh , asyik ddok umah jee , saru taww . SPM dah nak dekat neh ! aku tak geti2 nak belajau lagi , asyik nak merayap jee , btw aku merayap pon untuk timba ilmu , hihi jeyahh :) kawan2 sume dengan boypwenn masing2 , tapi AKU ????  asyik kena tinggal jee :) kesian ken , tak habis2 dengan koje dy , masak satey lah , potong bawang lah , Hahaha caya lah bie :> boleh jadi suami misali , kaw memey tak kena reject dah ! aku pon tak suke potong bawang neh , semak jee , nanti mesti sedeyyy :) ken ken ? aummm , bosan taktau nak pegi mane , tadi pegi pasar malam , then hujan pon turun , ape boleh buat ? RAHMAT TUHAN KATEKAN :) besok my systa ajak mummy pegi madam king , nak cari SKIRT , jealous akuuuu :O aku nak jugak kakaaaaaaaa ! Ahahhh aku ade cerita , mau dengar ? pasang mate besau2 yea babyy :) Hari tuh ken kiteww pegi DP taw taww , lepas tuh naik lah atas dekat padang , taw tak kitew nampak ape ? Hahahar menakjub ken ! ade seorang gegurl dengan dy punye COUPLE ! couple dy tuh pulak same jantina dengan dy , Ishh geli siakk ! Bukan nak kutok kaw , tapi beragak lah sikit , taw lah dalam dunia neh perempuan lebih up , tapi tak kate pon lelaki semakin hari semakin PUPUS ? kita ade akal sayangg , tuhan beri kiteww akal untuk BERFIKIR yang mane negatif yang mane positif . neh kaw pakai sebat jee , kaw tak geli kee ? lepas tuh boleh lagi main KISSING2 DENGAN TOMBOY tuh ! eeyukkk geli jee ,kalau lah aku ade kuase boleh tumbok orang suke2 hati aku , aku dah tumbok betine tuhh ! myb dy bute kot ken , Haishh dah dah tak bek mengumpat orang laa , Hahar dapat DOSA jee tapi dy dapat PAHALA :) OHEMGEEEE ! Ok kiteww sambong berfacebook , malam kunk cintan2 tulis blog balik , Byeeeee <:

kita sayang awakk .

Neh laa owner blog neh yang omel2 gitu . Hahaha aww aww , aku budak baik . cume aku suke cari gadoh dengan orang yang tak bersalah , kesian kenn :) Hahaha kita sayang budak2 neh yea . imissyouu Dzack :)
Chikibom angle :) kita sayang awak sebab awak GEMOKK vs BULAT :>
Syaney melody :) imissyou , kaw jahat , suke marah aku . sebab aku selalu sakit ken hati kaw ken , Hahaha btw kita romantik ken selalu gadoh gadoh . hihi sayang kaw :
awakk , saya sayang awak , awak baik , kita sayang awak :) kita suke dekat dengan awak sebab dapat main gentel2 ken mak . Hahaha iloveyouuu , awak pon suke dukong kitewww , kiteww taw kiteww ringan ken gegurl . Muahh :D
Bieeee &hearts; iloveyouu :) Hahaha kita sayang awak yea anak ependi . awak yang terbaik , terhebat ,,kuat merajok , menggedik , kuat marah marah ,hensemmm tuuuu : ) macam kiteww ken Biee .
kita sayang awak sampai mati Ok Nur zulaikha  :) biarlah orang nak cakap ape pon pasal kita .
yang penting kita bahagia dsamping orang yang tersayang :>